Abonneer je op de Datajournalistieke Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de datajournalistiek? Elke week het laatste datajournalistieke nieuws in je inbox? Ontvang elke zondagochtend de Engelstalige data nieuwsbrief van datajournalist Winny de Jong:

Wekelijks mail met links naar het beste en nieuwste uit de datajournalistiek? Sluit je aan bij 631 anderen!

Elke zondag deelt Winny nieuwe datajournalistieke pareltjes met haar maillijst. Het is gratis, leuk en nooit spam - dus waarom schrijf je je niet in?

Wil je eerst meer weten over de nieuwsbrief? Dat kan:

Wie maakt de nieuwsbrief?

De nieuwsbrief wordt uitgegeven mij, Winny de Jong- lees hier een uitgebreide bio. Ik ben datajournalist bij de NOS en oprichter van datajournalistiek.nl – de website over datajournalistiek in Nederland.

Wat staat er in de nieuwsbrief?

Ik lees belachelijk veel artikelen over mijn vak. Zo probeer ik op de hoogte te blijven over datajournalistiek, wereldwijd. Elke zondagochtend bundel ik de meest interessante artikelen van die week in de nieuwsbrief. De artikelen gaan allemaal over trends en ontwikkelingen op het snijvlak van data en journalistiek.

Voor wie is de nieuwsbrief?

In eerste instantie is de nieuwsbrief bedoelt voor mijn mede nerds. Liefhebbers van data en journalistiek, die graag op de hoogte blijven over het vak.

Maar ook voor beginners en nieuwelingen – welkom – biedt de nieuwsbrief genoeg interessante inzichten. Wees wel gewaarschuwd: soms is het nerdy.

Hopelijk tot komende zondag! ;)